Wiwit didegake ing taun 2001, dheweke duwe track record unik.

Babagan Kita

Pengalaman pirang-pirang taun wis nyebabake kita saiki.

Hebei Bocheng Alat Ukur Nyipta Co, Ltd.

Wiwit didegake ing taun 2001, Hebei Bocheng Co-Creator Measuring Tool Manufacturing Co., Ltd wis nggayuh rekam jejak unik minangka pabrikan kanthi macem-macem alat ukur sing pas. Sawise luwih saka 10 taun inovasi lan pengembangan terus-terusan, pabrik kasebut nggawe sistem entitas kanthi skala produktivitas. Kita ana ing tingkat lanjut domestik, utamane babagan kemampuan inovasi, kekuatan teknis lan pengalaman produksi, lsp.

Sugeng rawuh pitakon

Kabeh karyawan Hebei Bocheng Co-nggawe Alat Ukur Manufaktur Co., Ltd. ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanthi tulus.

Hubungi Kita